Joyce Smit

voor een gezonde mooie huid, die je iedere dag laat stralen!

Mijn naam is, Joyce Walberg-Smit. Sinds 1998 werk ik als ANBOS gediplomeerd schoonheidsspecialiste in mijn eigen salon. Ik ben gespecialiseerd in het geven van gezichtsbehandelingen, manicure, pedicure en massages. Daarnaast ben ik gecertificeerd DÉCAAR Algen Peeling specialist. Om u de beste verzorging op maat te geven, laat ik mij continue bijscholen, zodat ik goed op de hoogte blijf van de nieuwste ontwikkelingen in het vak.

Het is mijn passie u als klant persoonlijk in de watten te leggen. Komt u voor het eerst? Dan begin ik met een huidanalyse. Daarna maken we samen een behandelplan op maat, op basis van uw specifieke wensen. Wilt u liever een losse behandeling, zoals het verven van uw wimpers, het epileren van uw wenkbrauwen of wat anders? Ook dan heet ik u van harte welkom in mijn sfeervolle salon.

joyce smit
Schoonheidssalon Oostzaan Joyce Smit ANBOS

Aangesloten bij ANBOS

kwaliteit & professionaliteit.

Als gesprekspartner van (inter)nationale instellingen en overheden bevordert ANBOS de gezonde ontwikkeling van de branche voor schoonheidsverzorging. Hierbij zijn kwaliteit en professionaliteit de speerpunten. ANBOS behartigt zowel de belangen van haar leden op sociaal, vaktechnisch en bedrijfseconomisch gebied, als die van de cliënt.