Schoonheidssalon Oostzaan Joyce Smit massage

Klassieke ontspanningsmassage

Een relaxmassage om lichaam en geest tot rust te brengen

Voelt u zich wel eens uitgeblust of vermoeid? Of heeft u last van verkrampte en pijnlijke spieren na een zware werkweek? Dan is deze ontspannings­massage zeker een aanrader. Maar ook wanneer u prima in uw vel zit en gewoon even heerlijk wilt ontspannen.

Ontspanning is goed voor de algehele gezondheid van zowel lichaam als geest. Het regelmatig ondergaan van relaxmassages kan dan ook een preventieve werking hebben op allerlei gezondheidsklachten. Een goede, rustgevende massage is geschikt voor iedereen die baat heeft bij een goede lichaamsverzorging.

hot stone massage

Hotstone massage

Met verwarmde door de natuur afgeronde basaltstenen

De hotstone massage is vooral geschikt voor mensen die zich vaak gespannen voelen, last hebben van stress of gezondheidsklachten ervaren als spierproblemen, fibromyalgie (therapeutische behandeling aangeraden), gewrichtsproblemen als reuma en artrose (mits niet ontstoken), spijsverteringsproblemen (therapeutische behandeling aangeraden) of een slechte doorbloeding.

 Een hotstone massage betekent letterlijk vertaald een massage met hete stenen. Hiervoor gebruik ik vulkanische stenen die, onder invloed van water en zand, door de jaren heen glad gepolijst zijn. De stenen worden in water op temperatuur gebracht en gehouden, zo tussen de 45 en de 55 graden Celsius. Dat lijkt heel heet, maar op uw huid voelt dat heerlijk warm aan, waardoor uw lichaam zich volledig zal ontspannen.

Geen klachten, maar gewoon heerlijk genieten van de weldaad van een hotstone massage? Dat kan natuurlijk ook. Ik nodig u van harte uit in mijn sfeervolle salon!

MASSAGEDUURPRIJS
Lichaamsmassage rug en nekca. 20 min.

€25,-

Gezichts-, nek en halsmassageca. 20 min.

€25,-

Hotstone lichaamsmassage rug en achterkant benenca. 45 min.

€54,-

Hotstone lichaamsmassage gehele lichaamca. 75 min.

€90,-

*Alle massages worden uitsluitend aan vrouwen gegeven