DÉCAAR Bio-Peeling

DÉCAAR algen peeling

Eén van de meest effectieve behandelingen voor uiteenlopende problemen

• Te droge of te vette huid
• Verslapte huid of rimpels
• Pigment- of ouderdomsvlekken
• Acné, littekens of grove poriën
• Rosacea of couperose

Versnelt de natuurlijke vernieuwing van de vijf huidlagen

Normaal gesproken maakt de huid iedere 28 dagen nieuwe huidcellen aan. Na een DÉCAAR algen peeling gebeurt dit al binnen 10 dagen. Hierdoor is deze algen peeling ook een échte anti-aging behandeling. De huid ziet er na de peeling jeugdiger en stralender uit.

Geschikt voor alle huidtypen

Zelfs voor de meest gevoelige huid. Door het natuurlijke behandelproces zijn allergieën of huidirritaties tijdens of na de behandeling uitgesloten. DÉCAAR is 100% biologisch en vrij van parabenen, petrolatum, paraffine, synthetische alcohol, minerale olie en kunstmatige geur- en kleurstoffen.

Kan eindeloos worden herhaald

U kunt kiezen voor een eenmalige preventiebehandeling of een kuur. Het is normaal dat de behandelde huid gedurende de eerste 12 tot 24 uur na de behandeling licht prikkelend aanvoelt. Er kan ook wat lichte schilfering optreden. Soms is een sterke doorbloeding zichtbaar. Na de vierde dag is de huid meestal wat droog en strak.

Vernieuwde energie & direct resultaat!

• Dieptereiniging van poriën
• Vermindering van ontstekingen
• Normalisering van talgklieren
• Regeneratie (vernieuwen) van de huid

Na 10 dagen heeft uw huid zich volledig vernieuwd. Is deze schoon en gezond en voelt lekker zacht en fris aan. Het resultaat is een egale huid, ontstekingsvrij, met een minima aan rimpels en verfijnde poriën.

 * DÉCAAR gecertificeerd *

Hoe werkt het?

Op basis van natuurlijke algen, kruiden en perfluorcarbon.

Anders dan bij andere peelings, waarbij het bovenste laagje van de huid wordt verwijderd, werkt de DÉCAAR Algen peeling juist van binnen naar buiten. De microvezels van het peelingpoeder penetreren de diepere huidlagen en verhogen daar de doorbloeding en de productie van nieuwe huidcellen. Hierna worden de cellen naar het buitenste huidoppervlak getransporteerd, waardoor dode cellen op een natuurlijke wijze worden afgestoten. Zo ontstaat er plaats voor nieuwe, frisse cellen. De Algen Peeling werkt biologisch en biedt een 100% veilig behandelproces.

De DÉCAAR Algen peeling bestaat uit natuurlijke algen, kruiden en perfluorcarbon. Perfluorocarbon is een zuurstoftransportsysteem, die enerzijds zuurstofmoleculen aantrekt, en anderzijds de werkstoffen uit de peeling naar de diepere huidlagen zuigt. Zuurstof is belangrijk voor het natuurlijke genezingsproces van de huid en gaat rimpelvorming tegen. Het huideigen immuunsysteem verbetert, doordat de huid actief is en beter kan ademen.

Naast perfluorcarbon bevat de peeling een combinatie van huidverbeterende kruiden en algen. Algen zijn rijk aan gezonde voedingsstoffen en antioxidanten. De algen die zijn toegevoegd aan de DÉCAAR algen peeling, bevatten veel mineralen: ijzer, jodium, calcium, natrium en aminozuren. Tevens bevatten zij vitamines, sporenelementen en plantaardige eiwitten. De kruiden verwerkt in de DÉCAAR Algen peeling zorgen voor sneller herstel en regulatie van de talgproductie. Verder bezitten zij antibacteriële eigenschappen wat ontstekingen zoals couperose en acné verminderd.

* DÉCAAR producten voor thuisgebruik zijn op bestelling *