Contact

Vragen en of opmerkingen?

Behandelingen vinden zowel overdag als ’s avonds plaats maar uitsluitend op afspraak.

 

Aangesloten bij de anbos-organisatie
Belangenbehartiger en dienstverlener

ANBOS is dé belangenbehartiger en dienstverlener voor de gediplomeerde schoonheidsspecialist. ANBOS bevordert een gezonde ontwikkeling van de branche schoonheidsverzorging. Hierbij staat belangenbehartiging van de leden op sociaal, vaktechnisch en bedrijfseconomisch gebied voorop. Kwaliteit en het verder professionaliseren van het ondernemerschap in de branche zijn hierbij de speerpunten.

 
Aangesloten bij HBA
Betekenisvol

Het HBA is ervan overtuigd dat de ambachten ook in de toekomst een belangrijke rol blijven spelen in sociaal-economisch opzicht. Ambachten kenmerken zich door vakkundig handwerk.
Er werken vakmensen met hoofd, handen en hart in beroepen zoals kapper, goudsmid, schoonheidspecialist, rietdekker, glazenier, orthopedisch schoentechnicus, parketteur en tandtechnicus. Ambachten zijn onmisbaar in onze samenleving, het HBA spant zich in om de aangesloten branches en ondernemers te ondersteunen in het verbeteren en onderhouden van hun vakmanschap en ondernemerschap.

 

Route en adres:

Rietschoot 186
1511 WR Oostzaan
075 - 684 68 68
06 - 223 243 42
KvK nummer 33306497

Reacties: 1

Geplaatst door Marja ongeveer 1 jaar geleden
Ik heb nooit last gehad van mijn huid. Ik ben nu 25 jaar en heb opeens last van een oneffen huid, volgens de huisarts omdat ik weer fanatiek ben gaan sporten en dit zorgt voor extra aanmaak van testosteron. Ik krijg hier dus niks voor. Ik zou graag een gezichtsbehandeling willen, maar weet niet precies welke goed zou aansluiten. Wat raad je aan voor mij?

Plaats je reactie:route beschrijving

Delen